Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR)

Hockeyvereniging Berkel en Rodenrijs (HBR) werd opgericht op 22 mei 1975. De club bezat geen veld en geen clubhuis. Gespeeld werd op diverse grasveldjes in Berkel en Rodenrijs en af en toe bij de Rodenrijse veiling aan de Spoorhaven. Wedstrijden werden gespeeld bij H.C. Rotterdam.

Inmiddels is HBR een van de grootste teamsportverenigingen in de omgeving en staat in de landelijke top 45 van grootste hockeyverenigingen. Elk weekend vinden er zo’n 40 tot 50 wedstrijden plaats, in alle leeftijdscategorieën. Deze wedstrijden worden druk bezocht door onder meer enthousiaste fans en familieleden.

DRA is er trots op sponsor te zijn van deze prachtige club. We hebben 2 jeugdteams voorzien van trainingspakken, uiteraard met ons logo op de rug. Verder sponsoren we de HBR Clubpas, een betaalkaart die voor alle leden beschikbaar is.

Naast een financiële bijdrage voor de verenigingskas zetten beide eigenaren van DRA, Roger en Raymond Wijnand, zich ook persoonlijk in voor de vereniging: als lid van het bestuur en de sponsorcommissie.

Op 25 mei 2014 is heren 1 van HBR kampioen geworden en heeft daarmee promotie zeker gesteld naar de 1e klasse! Een fantastische én verdiende prestatie van het team, de begeleiding en de club. Als sponsor zijn we er trots op 'bij de HBR-familie te horen'.