Over De Rotterdamse Adviesgroep

De Rotterdamse Adviesgroep, kortweg DRA, is sinds de oprichting in 1995 hét intermediair voor uw verzekeringen en hypotheek.

Onze klanten voelen zich bij ons geen nummer. Wij kennen veel van onze klanten dan ook van naam én gezicht. Onze professionele aanpak én onze persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat onze klanten lang klant van ons kantoor blijven en ons waarderen met hoge cijfers (Advieskeuze.nl).

Als financieel adviseur, hypotheekadviseur, pensioenadviseur en tussenpersoon verzekeringen helpen wij u graag bij het vinden van de beste financiële oplossingen die passen bij uw situatie. Zowel particulieren als bedrijven stellen het al 25 jaar op prijs terzijde te worden gestaan door ons team van specialisten. DRA staat voor kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Gezien onze kennis, ervaring en werkwijze zijn dat geen loze woorden.

✓ Onafhankelijk en behulpzaam
✓ Professioneel en bij de tijd
✓ Voor u, uw gezin en uw bedrijf
✓ Persoonlijk advies door een team van specialisten

DRA is een moderne financiële dienstverlener die het ‘Het nieuwe werken’ heeft toegepast en volledig ‘in de cloud’ werkt. Wij werken vanuit huis of op afspraak in Business Center Lansingerland, Tobias Asserlaan 7 in Bergschenhoek, waar wij spreekkamers kunnen boeken. Wij komen echter ook graag bij u langs.

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Eventueel kunt u met ons ook een afspraak buiten kantoortijden maken.