Groene scooter

Bromfietsverzekering

  • Scherpe premie met uitstekende voorwaarden
  • Voor brommer, scooter, quad, trike of e-bike
  • Persoonlijke service bij schade
Bereken uw premie

Bromfietsverzekering voor onze bestaande relaties

Voor bestaande klanten

Speciaal voor onze vaste klanten en voor nieuwe klanten die hun volledige verzekeringspakket bij ons wensen onder te brengen, bieden wij ook bromfiets- en scooterverzekeringen aan. Bent u nog geen klant van ons kantoor en wenst u alleen een bromfiets- of scooterverzekering af te sluiten? Wij adviseren u dan contact op te nemen met uw huidige assurantieadviseur.

Verschillende mogelijkheden

Bij ons kunt u kiezen uit drie basis-verzekeringsvormen, uit te breiden met aanvullende dekkingen zoals een schadeverzekering voor opzittenden en rechtsbijstandsverzekering. Wij stemmen de dekking precies af op uw persoonlijke wensen en situatie. U kunt ook no-claimkorting opbouwen, die kan oplopen tot maar liefst 75%.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen de gevolgen van wettelijke aansprakelijkheid. De WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 1.000.000,–. De premie voor WA is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claimkorting.

Diefstal

Deze verzekering biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal of pogingen daartoe. De diefstalpremies zijn gebaseerd op de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en uw postcode. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met een WA-dekking. Let op: uw brom- of snorfiets moet, behalve met het standaardslot, altijd op slot worden gezet met een ‘categorie 3 o 4’ ART- goed-gekeurd veiligheidsslot. Welke sloten dit zijn, is bekend bij uw bromfietsdealer. Of kijk op www.stichtingart.nl. In geval van diefstal moeten alle originele sleutels worden meegestuurd met de schade-aangifte.

Aanrijding

Deze verzekering biedt dekking voor aanrijdingschade (ook door eigen schuld), beschadiging en vandalisme. U kunt deze dekking alleen sluiten in combinatie met de verzekeringsvormen WA en diefstal. De premie is afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode, de nieuwwaarde van uw brom- of snorfiets en de no-claimkorting. U heeft een bromfiets, scooter of brommobiel en zoekt een passende verzekering tegen een scherpe premie en met een uitgebreide service? Dan bieden wij u een prima oplossing.

Vragen over uw bromfietsverzekering? Mail ons of bel voor persoonlijk advies: (010) 414 04 08